Avlshingste

Avlshingste

Bedækningsbetingelser 


Vores hingste modtager kun sunde og registrede shetlandshopper til bedækning. Hoppe og evt føl opholder sig på stutteriet på ejers ansvar og risiko. Vi forbeholder os retten til at tilkalde dyrlæge hvis vi skønner dette nødvendigt på hoppeejers regning. 


Pris for bedækning ved Søndergårds Mac er 2500 inkl attest og en måneds ophold. Derefter er prisen 15 kr pr dag. Det forventes at hoppe og evt føl er tjekket / behandlet for orm. Prisen for selve bedækningen betales ved leveringen af hoppen, ophold udover en måned udregnes og betales ved afhentning af hoppen.  


Pris for bedækning ved Mosbækmindes Perfect Pyrus er 1800 inkl attest og en måneds ophold. Derefter er prisen 15 kr pr dag. Det forventes at hoppe og evt føl er tjekket / behandlet for orm. Prisen for selve bedækningen betales ved leveringen af hoppen, ophold udover en måned udregnes og betales ved afhentning af hoppen.Skulle hoppen mod forventning ikke være drægtig, kan hoppen bedækkes igen det år hun skulle have folet, blot mod hoppeejer betaler attest og ophold. 


Hoppen vil blive bedækket ved hånd eller gå i stod med hingsten alt efter hvad der fungere bedst.