Nyheder

19/11-2021

I lørdags var vi til juleshow. Meningen var vi skulle have haft både Regina og Sunshine med, men nogle dage inden opdagede vi at Regina ikke var rengående i trav. Virkelig drøn ærgerligt da vi virkelig havde glædet os til at udstille Regina igen efter så mange år, og kunne have været sjovt at se hvad placering hun kunne have fået nu som veteran. Vi tog dog afsted kun med Sunshine, ikke med nogle høje forventninger da vi godt ved Sunshines største minus er hendes bevægelse. Og hun fik også de 22 point vi regnede med. Men hun er den skønneste pony og en fornøjelse at have med i byen, og temperament er nu engang mindst så vigtigt da hun er vores datters pony, og hun synes det var rigtig spændende at have hende med. Hendes beskrivelse er på hendes egen side. 


Derudover har vi solgt Engbo´s Friday, her kaldt Frida. Frida får helt sikkert et rigtig godt hjem og masser af opmærksomhed og kærlighed og det kommer hun til at nyde rigtig meget. Hun skal bruges til lidt tricks osv. 


Derdover har vi selv indkøbt en ny avlshoppe. Vi har et stykke tid holdt øje med hvad der var til salg, og lige pludselig kom den helt rigtige til salg. Min drøm var en sort eller skimmel (nok især en skimmel da jeg altid har været vild med de skimlede, men afstamningen skulle være den rigtige) vi har købt Damkærs Feya der har en god portion Waulkmll og Transy blod som var lige det jeg især søgte efter. Feya er kåret i II KL A ikke med vildt prangende karakter, men hun har også været udstillet på Landbrugsmessen Gl. Estrup hvor hun fik 24 point og ærespræmie og deudover udnævnt som Skuets bedste hoppe. Vi er sikre på hun har rigtig meget at byde på i vores avl, og vil være et rigtig godt match til Mac, som helt sikkert har sine styrke sider hvor hun mangler lidt. 


23 september 2021


Lidt nye billeder af nogen af ponyerne